Wij zijn trots om aan te kondigen dat een team van Metaverses collega’s hun big data-studies hebben voltooid en alle hun fundamental en practitioner niveau-examens hebben gehaald, gecertificeerd door iSQI GmbH.

iSQI (International Software Quality Institute) is een toonaangevende leverancier van certificatie-examens in meer dan 100 landen en in 10 talen. Het iSQL-gecertificeerde programma omvat certificeringsexamens die de wereldwijde standaarden bepalen voor het testen van software requirements engineering, agile, bedrijfsanalyses, testen van mobiele apps, bruikbaarheid en gebruikerservaring etc. Bovendien koos Metaverses iSQL omdat hun certificeringen voldoen aan de hoogste standaardisatievoorwaarden en kwaliteitsborging.

Metaverses besloot een op Metaverses afgestemde bedrijfscursus, georganiseerd door IMF, over het werken met en analyseren van big data te volgen om het vermogen te ontwikkelen om een grotere variëteit aan werk uit te kunnen voeren, het vermogen te vergroten om effectief te kunnen reageren op de veranderingen in ons vakgebied, meer waarde aan onze huidige activiteiten kunnen toevoegen en nog hogere kwaliteit te kunnen leveren.

Een belangrijk onderdeel van de data science-training bestond uit het leren van de verschillende modules, theorieën, concepten en tools voor het opzetten van ETL’s, data warehouses en big data ecosystemen. Een ander essentieel onderdeel van de training was het verdiepen van meer praktische vaardigheden zoals; datamining, scraping en het visualiseren van data, met behulp van R, RStudio en Power Bi.

Hiermee kunnen we nu ook trajecten waaronder omzetting van ongestructureerde naar (semi) gestructureerde data uitvoeren.