• Anouk, kun je ons iets vertellen over je achtergrond en carrière?

Ik ben op dit moment aan het afstuderen voor mijn bachelor Engelse taal en cultuur. Ik heb eerder dit jaar al succesvol mijn Natuur- en Sterrenkunde bachelor afgerond, en in september start ik met de master History and Philosophy of Science. 

  • Wat zijn je unieke vaardigheden en ervaringen?

Ik hou van aanpakken en uitzoeken. Ik voer graag taken uit waarmee je gelijk aan de slag kunt, resultaten behalen en doorgaan. Ook vind ik het leuk om samen te werken met een gevarieerde groep mensen. Ik heb hier al veel (praktische) ervaring mee, door mijn vrijwilligerswerk bij scouting en met het runnen van mijn eigen bedrijf: Ridder en de Prins Entertainment. 

  • Wat is je rol en expertise bij Metaverses?

Ik houd me voornamelijk bezig met de ontwikkeling en verbetering van de interne processen van Metaverses. Hierbij verdiep ik me in allerlei verschillende aspecten, van de opzet en inhoud van het ISMS tot het gebruik en functioneren van software die intern gebruikt wordt. Alles om Metaverses tot een gestroomlijnder bedrijf te maken.

  • Hoe ervaar je de bedrijfscultuur en waarden bij Metaverses?

Metaverses is een bedrijf waar duidelijk communiceren hoog in het vaandel staat, en ik kan me hier goed in vinden.

  • Welke kansen zie je voor je professionele ontwikkeling en teamwork bij Metaverses?

Ik kan hier echt al kennismaken met hoe het bedrijfsleven er uitziet en me nog op heel veel verschillende vlakken ontwikkelen binnen Metaverses. Hopelijk kan ik in de toekomst ook bijdragen aan de verscheidene projecten.

  • Wat maakt werken bij Metaverses aantrekkelijk voor jou?

Werken bij Metaverses sprak me aan omdat het nog een relatief klein bedrijf is waar dus heel veel leer- en groeimogelijkheden zijn.